Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Χρησιμοποιημένη συγκεκριμένη αντλία Sany >
Φορτηγό-τοποθετημένο δίπλωμα w/6-βραχιόνων συγκεκριμένων αντλιών SANY SY56 RZ6 & κάθετη προσιτότητα 56m

Φορτηγό-τοποθετημένο δίπλωμα w/6-βραχιόνων συγκεκριμένων αντλιών SANY SY56 RZ6 & κάθετη προσιτότητα 56m

Τόπος καταγωγής:

Τσάνγκσα, Κίνα

Μάρκα:

SANY

Αριθμό μοντέλου:

56 ΜΕΤΡ

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Κάθετη προσιτότητα:
56 μ
Πλαίσια:
VOLVO
Έτος:
Το 2012
Περιγραφή προϊόντων

Φορτηγό-τοποθετημένη RZ6 συγκεκριμένη αντλία SANY SY56: κάθετη προσιτότητα 56m

Φορτηγό-τοποθετημένο δίπλωμα w/6-βραχιόνων συγκεκριμένων αντλιών SANY SY56 RZ6 & κάθετη προσιτότητα 56m 0

 

Η φορτηγό-τοποθετημένη RZ6 συγκεκριμένη αντλία SANY SY56 είναι μια υψηλής απόδοσης αντλία που είναι σε θέση τους μεγάλους όγκους του σκυροδέματος. Ο μέγιστος όγκος του σκυροδέματος που η αντλία μπορεί να χειριστεί εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου μιγμάτων, το μέγεθος της σωλήνωσης, και την απόσταση άντλησης.

Εντούτοις, η μέγιστη παραγωγή της αντλίας είναι 170 κυβικά μέτρα ανά ώρα (ή 222 κυβικές υάρδες ανά ώρα), το οποίο το καθιστά ικανό μια σημαντική ποσότητα του σκυροδέματος σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η υψηλή παραγωγή επιτρέπει την αποδοτική και αξιόπιστη άντληση των μεγάλων όγκων του σκυροδέματος για ποικίλες εφαρμογές κατασκευής.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πραγματικός όγκος του σκυροδέματος που η αντλία μπορεί να χειριστεί μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τους συγκεκριμένους όρους κάθε περιοχής εργασίας και τον τύπο του χρησιμοποίησης του σκυροδέματος. Συστήνεται πάντα να συσκεφτεί με έναν επαγγελματικό χειριστή συγκεκριμένων αντλιών για να εξασφαλίσει ότι η αντλία χρησιμοποιείται ακίνδυνα και αποτελεσματικά για κάθε συγκεκριμένη περιοχή εργασίας.

Φορτηγό-τοποθετημένο δίπλωμα w/6-βραχιόνων συγκεκριμένων αντλιών SANY SY56 RZ6 & κάθετη προσιτότητα 56m 1Φορτηγό-τοποθετημένο δίπλωμα w/6-βραχιόνων συγκεκριμένων αντλιών SANY SY56 RZ6 & κάθετη προσιτότητα 56m 2

 

Αντλία πυρήνων: 1900 χιλ. Χ 260 χιλ.
Παραγωγή: 160 μ ³/χ
Πίεση: φραγμός 85
Τύπος διπλώματος: 6 βραχίονας RZ
Κάθετη προσιτότητα: 56.0 μ


+ Βαρέων καθηκόντων σχέδιο με την τεχνολογία κατάστασης προόδου και εναρμονίσεις στους κανονισμούς βάρους
+ Το σύστημα υποστήριξης προστατεύει τη μηχανή, το χειριστή και τους τρίτους από τα ατυχήματα
+ Αυτό το σύστημα συμμορφώνεται με το EN 12001 και την οδηγία μηχανημάτων – διαφορετική έπειτα αφθονία άλλων προμηθευτών!
+ Απλό ενδιάμεσο με τον χρήστη με το διαισθητικό ραδιόφωνο HBC μακρινό
+ Εκπληκτική αξία – άριστη αξία της απόδοσης
+ Εδώ για να μείνει! Η σφαιρική υποδομή ομάδων & τοπικής υπηρεσίας SANY εσείς εμπιστεύεται ήδη
+ Υπηρεσία-φιλικός με το εργαλείο αυτοδιάγνωσης για την εύκολη επιτόπια συντήρηση, εργαλεία ανίχνευσης μηχανικών βλαβών, το βελτιστοποιημένο accessability σημείου συντήρησης και διπλός-έμβολο-αποσύρει τη λειτουργία για τη γρηγορότερη αλλαγή εμβόλων

Φορτηγό-τοποθετημένο δίπλωμα w/6-βραχιόνων συγκεκριμένων αντλιών SANY SY56 RZ6 & κάθετη προσιτότητα 56m 3

 

Δίπλωμα του συστήματος 6 βραχίονας RZ
Κάθετη προσιτότητα 56,0 μ
Οριζόντια προσιτότητα 51,0 μ
Βάθος 36,6 μ προσιτότητας
Ξετυλίγοντας ύψος 15,2 μ
Μήκος 3 μ μανικών τελών
Υποστήριξη
Ο ζυγοστάτης διέδωσε το μέτωπο 9,5 μ
Ζυγοστάτης οπίσθιο τμήμα 12,7 μ
Διαστάσεις
Μήκος 14,1 μ
Πλάτος 2,55 μ
Ύψος 4,0 μ
Αντλία πυρήνων
Παραγωγή 160 μ ³ /h
Πίεση 85 φραγμός
Κτυπήματα/λ. 26
Κύλινδρος Ø παράδοσης 260 χιλ.
Μήκος κτυπήματος 1900 χιλ.

Φορτηγό-τοποθετημένο δίπλωμα w/6-βραχιόνων συγκεκριμένων αντλιών SANY SY56 RZ6 & κάθετη προσιτότητα 56m 4

Το SANY SY56 RZ6 είναι μια φορτηγό-τοποθετημένη συγκεκριμένη αντλία που σχεδιάζεται για την αποδοτική και αξιόπιστη άντληση του σκυροδέματος σε ποικίλες εφαρμογές κατασκευής. Με μια κάθετη προσιτότητα 56 μέτρων, είναι ιδανικό για τις πολυκατοικίες, τις μεγάλες δομές, και άλλα κατασκευαστικά προγράμματα που απαιτούν τη μεγάλης απόστασης άντληση. Εδώ είναι μερικά σενάρια χρήσης για τη φορτηγό-τοποθετημένη RZ6 συγκεκριμένη αντλία SANY SY56:

1. Πολυκατοικίες: Το SANY SY56 RZ6 είναι τέλειο για την άντληση του σκυροδέματος για τις πολυκατοικίες. Με τη μακροχρόνια κάθετη προσιτότητά του, μπορεί εύκολα να φθάσει στα ανώτερα πατώματα των ψηλών κτιρίων, που μειώνουν την ανάγκη για τη χειρωνακτική εργασία και που αυξάνουν την αποδοτικότητα.

2. Μεγάλες δομές: Η αντλία είναι επίσης κατάλληλη για το σκυρόδεμα για τις μεγάλες δομές όπως οι γέφυρες, τα φράγματα, και οι σήραγγες. Η μακροχρόνια προσιτότητά της επιτρέπει την αποδοτική και αξιόπιστη άντληση του σκυροδέματος δύσκολο να επιτευχθεί στους τομείς αυτών των δομών.

3. Βιομηχανικά προγράμματα: Το SANY SY56 RZ6 είναι επίσης ιδανικό για τα βιομηχανικά προγράμματα που απαιτούν τους μεγάλους όγκους του σκυροδέματος, όπως τα εργοστάσια, οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, και οι αποθήκες εμπορευμάτων. Η υψηλή παραγωγή και η μακροχρόνια προσιτότητά της το κάνουν μια αποδοτική και αξιόπιστη λύση άντλησης για αυτούς τους τύπους προγραμμάτων.

4. Έργα υποδομής: Η αντλία είναι επίσης κατάλληλη για τα έργα υποδομής όπως οι εθνικές οδοί, οι αερολιμένες, και οι σιδηρόδρομοι. Η μακροχρόνια προσιτότητα και η υψηλή παραγωγή της το κάνουν μια ιδανική επιλογή για την άντληση του σκυροδέματος για την κατασκευή των έργων υποδομής.

Συνολικά, η φορτηγό-τοποθετημένη RZ6 συγκεκριμένη αντλία SANY SY56 είναι ένα ευπροσάρμοστο και αξιόπιστο κομμάτι του εξοπλισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες εφαρμογές κατασκευής που απαιτούν τη μεγάλης απόστασης άντληση του σκυροδέματος. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι υψηλής απόδοσης ικανότητές του το κάνουν μια αποδοτική και οικονομικώς αποδοτική λύση για τα μεγάλης κλίμακας κατασκευαστικά προγράμματα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μέρη συγκεκριμένων αντλιών Putzmeister Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 concretepump-parts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.