Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Χρησιμοποιημένη συγκεκριμένη αντλία Sany >
SANY SYG5359THBEB 490C-8 ΦΟΡΤΗΓΌ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΛΊΑ: Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμο

SANY SYG5359THBEB 490C-8 ΦΟΡΤΗΓΌ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΛΊΑ: Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμο

Τόπος καταγωγής:

Hunan, Κίνα

Μάρκα:

SANY

Αριθμό μοντέλου:

SYG5359THBEB 490C-8

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όρος:
Χρησιμοποιημένος
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες:
Καταστήματα οικοδομικού υλικού, καταστήματα επισκευής μηχανημάτων, εγκαταστάσεις κατασκευής, οικοδομ
Θέση αιθουσών εκθέσεως:
Κανένας
Τηλεοπτική εξερχόμενος-επιθεώρηση:
Παρεχόμενος
Έκθεση δοκιμής μηχανημάτων:
Παρεχόμενος
Τύπος μάρκετινγκ:
Συνηθισμένο προϊόν
Εξουσιοδότηση:
Μη διαθέσιμος
Λιμένας:
Όλα τα λιμάνια της Κίνας
Θέση τοπικής υπηρεσίας:
Κανένας
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:
Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
Διάμετρος κυλίνδρων παράδοσης:
180mm
Κτύπημα κυλίνδρων παράδοσης:
1800mm
Πρότυπο μηχανών:
Weichai WP4G125E221
Δύναμη μηχανών:
92KW
Ικανότητα χοανών:
0.8m3
Μέγιστη συνολική διάμετρος:
40mm
Μέγιστο Theor. Οριζόντια μεταβιβάζοντας απόσταση:
1200m
Μέγιστο Theor. Παραγωγή:
90m3/h
Μέγιστο Theor. Πίεση παραγωγής:
8Mpa
Μέγιστο Theor. Κάθετη μεταβιβάζοντας απόσταση:
200m
Πρότυπο:
Χρησιμοποιημένη συγκεκριμένη αντλία Sany
Αντλία πετρελαίου:
Αντλία δυτών
Διάμετρος σωλήνων:
125mm
Βαλβίδα αντλιών:
Βαλβίδα του S
Τύπος:
Φορτηγό-τοποθετημένος
Περιγραφή προϊόντων

εισάγετε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα SANY SYG5359THBEB 490C-8 προϊόντων φορτηγό-ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΛΊΑ: Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμοSANY SYG5359THBEB 490C-8 ΦΟΡΤΗΓΌ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΛΊΑ: Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμο 0

Το SANY SYG5359THBEB 490C-8 φορτηγό-τοποθετημένη συγκεκριμένη αντλία είναι ένα υψηλής ποιότητας κομμάτι του εξοπλισμού που σχεδιάζεται για το αποδοτικά και αποτελεσματικά αντλώντας σκυρόδεμα στις διάφορες εφαρμογές κατασκευής. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 1. Σύστημα βραχιόνων: Η αντλία χαρακτηρίζει ένα σύστημα βραχιόνων 49m με έναν βραχίονα τύπων 5 τμημάτων RZ. Ο βραχίονας αποτελείται από τον υψηλής αντοχής χάλυβα και σχεδιάζεται για να παρέχει την άριστες σταθερότητα και την ευελιξία κατά τη λειτουργία.

 2. Ευφυές σύστημα ελέγχου: Η αντλία χαρακτηρίζει ένα ευφυές σύστημα ελέγχου που επιτρέπει την ακριβή και αποδοτική λειτουργία. Το σύστημα περιλαμβάνει μια ευφυή αντιδονητική τεχνολογία βραχιόνων, ένα αυτόματο σύστημα λίπανσης, και μια λειτουργία τηλεχειρισμού.

 3. Μηχανή υψηλής δύναμης: Η αντλία τροφοδοτείται από μια μηχανή 400kW που παρέχει τη υψηλή δύναμη και τη ροπή για την αποδοτική άντληση.

 4. Μεγάλη συγκεκριμένη παραγωγή: Η αντλία έχει μια μέγιστη παραγωγή 170m ³ /h, επιτρέποντας την αποδοτική άντληση των μεγάλων όγκων του σκυροδέματος.

 5. Προηγμένο υδραυλικό σύστημα: Η αντλία χαρακτηρίζει ένα προηγμένο υδραυλικό σύστημα που παρέχει την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία. Το σύστημα περιλαμβάνει υψηλή αντλία, υψηλό έναν συσσωρευτή, και ανάλογη κατευθυντική μια βαλβίδα.

 6. Εύκολη συντήρηση: Η αντλία σχεδιάζεται για την εύκολη συντήρηση, με την κατάλληλη πρόσβαση στα συστατικά κλειδιά και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για τον έλεγχο και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών.

 7. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας: Η αντλία είναι εξοπλισμένη με μια σειρά των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου ενός αυτόματου συστήματος στάσεων βραχιόνων, της υδραυλικής βαλβίδας ασφάλειας, και του κουμπιού στάσεων έκτακτης ανάγκης.

Συνολικά, το SANY SYG5359THBEB 490C-8 φορτηγό-τοποθετημένη συγκεκριμένη αντλία είναι ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο κομμάτι του εξοπλισμού που έχει ως σκοπό να παρέχει την αποδοτική και αποτελεσματική συγκεκριμένη άντληση για μια σειρά των εφαρμογών κατασκευής.

 

SANY SYG5359THBEB 490C-8 ΦΟΡΤΗΓΌ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΛΊΑ: Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμο 1

SANY SYG5359THBEB 490C-8 ΦΟΡΤΗΓΌ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΛΊΑ: Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμο

SANY SYG5359THBEB 490C-8 ΦΟΡΤΗΓΌ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΛΊΑ: Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμο 2

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας της αντλίας;

Το SANY SYG5359THBEB 490C-8 φορτηγό-τοποθετημένη συγκεκριμένη αντλία είναι εξοπλισμένο με διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας για να εξασφαλίσει ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία. Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας περιλαμβάνουν:

 1. Αυτόματο σύστημα στάσεων βραχιόνων: Η αντλία είναι εξοπλισμένη με ένα αυτόματο σύστημα στάσεων βραχιόνων που μπορεί να ανιχνεύσει οποιοδήποτε πιθανό κίνδυνο και να σταματήσει αυτόματα τη μετακίνηση βραχιόνων για να αποτρέπει τα ατυχήματα.

 2. Κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης: Η αντλία είναι εξοπλισμένη με ένα κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης που μπορεί αμέσως να σταματήσει τη λειτουργία της αντλίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 3. Υδραυλική βαλβίδα ασφάλειας: Η αντλία είναι εξοπλισμένη με μια υδραυλική βαλβίδα ασφάλειας που μπορεί να αποτρέψει το βραχίονα από την κίνηση εάν το υδραυλικό σύστημα αποτυγχάνει.

 4. Σύστημα ασφάλειας ζυγοστατών: Η αντλία είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα ασφάλειας ζυγοστατών που μπορεί να ανιχνεύσει το ανώμαλο έδαφος και να ρυθμίσει τους ζυγοστάτες για να εξασφαλίσει αυτόματα τη σταθερότητα της αντλίας.

 5. Σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης: Η αντλία είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα προστασίας υπερφόρτωσης που μπορεί να ελέγξει το φορτίο της αντλίας και να αποτρέψει την αντλία από την υπερφόρτωση.

 6. Προστασία έκρηξης υψηλών μανικών: Η αντλία είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα προστασίας έκρηξης υψηλών μανικών που μπορεί απο:τρέπω τη μάνικα από την έκρηξη και την πρόκληση του τραυματισμού ή της ζημίας.

Συνολικά, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας του SANY SYG5359THBEB 490C-8 φορτηγό-τοποθετημένη συγκεκριμένη αντλία σχεδιάζονται για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του χειριστή και το περιβάλλον περιβάλλον κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μέρη συγκεκριμένων αντλιών Putzmeister Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 concretepump-parts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.