Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τι είναι μια συγκεκριμένη αντλία;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με

Τι είναι μια συγκεκριμένη αντλία;

2021-09-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τι είναι μια συγκεκριμένη αντλία;

Τι είναι μια αντλία σκυροδέματος;

Πίσωθεν των αντλιών σκυροδέματος

 
Μια αντλία σκυροδέματος είναι ένα εργαλείο για τη μεταφορά υγρού σκυροδέματος.
 

Σε διάστημα άνω του μισού αιώνα, οι αντλίες σκυροδέματος έχουν αντικαταστήσει σιγά-σιγά άλλες μεθόδους μεταφοράς υγρού σκυροδέματος. A number of different designs of concrete pump were developed in the first half of the 20th century but it was Friedrich Wilhelm Schwing's company Schwing GmbH which invented the twin cylinder hydraulic concrete pump in 1957Η αρχή αυτού του σχεδιασμού υιοθετήθηκε από σχεδόν όλους τους άλλους κατασκευαστές και εξακολουθεί να αποτελεί το παγκόσμιο πρότυπο σχεδιασμού.

Η αντλία λειτουργεί με ένα έμβολο που αντλεί υγρό σκυρόδεμα σε έναν κύλινδρο από μια θήκη ενώ το άλλο ταυτόχρονα σπρώχνει το σκυρόδεμά του στους σωλήνες εκκένωσης.Μια βαλβίδα που καθορίζει ποιο κύλινδρο είναι ανοιχτό στο τσιμεντένιο και ποιο είναι ανοιχτό στους σωλήνες εκκένωσης αλλάζει κάθε φορά που τα έμβολο φτάνουν στο τελικό σημείο (βλ.βαλβίδα πέτραςΗ διαδικασία συνεχίζεται με τον πρώτο κύλινδρο να εκφορτώνεται και τον δεύτερο να τραβάει φρέσκο σκυρόδεμα από την θόρυβα.

Η αντλία σκυροδέματος ήταν ιδιαίτερα σημαντική στην επανάσταση της κατασκευής μεγάλων πολυώρων κτιρίων.Προηγουμένως χρησιμοποιούνταν γερανοί για να σηκώσουν μεγάλους κουβάδες (ή καράβια) γεμάτους σκυρόδεμα εκεί που ήταν απαραίτητοΈνας γερανό μπορούσε να σηκώσει έναν κουβά τη φορά, συνήθως να κρατήσει περίπου 2 κυβικά μέτρα σκυρόδεμα.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην άντληση σκυροδέματος σε σχέση με αυτό το σύστημα κουβά και γερανού. it also means a constant supply of concrete to the top and the placing hoses can be positioned wherever they need to be so the liquid concrete can pour straight out of the hose where it's needed rather than having to distribute a two cubic yard mound of concrete over the desired area.

 

 

Πλεονεκτήματα της άντλησης σκυροδέματος σε σχέση με την ανύψωση του με γερανό:

 

  • Πολύ μεγαλύτερος όγκος σκυροδέματος τοποθετείται ανά ώρα. Ένα γερανό θα μπορούσε να ανυψώσει καλά 12m3 την ώρα.Στατική αντλία SchwingΜπορεί να αντλήσει πάνω από 50m3 την ώρα στην κορυφή των ψηλότερων κτιρίων σήμερα.
  • Συνεχή ροή. Οι σημερινές αντλίες σκυροδέματος Schwing μπορούν να αντλήσουν σκυρόδεμα τόσο γρήγορα όσο μπορεί να εκφορτώσει ένα φορτηγό-μεσαχυτή σε αυτά.
  • Λιγότερες χαμένες ώρες. Οι άνθρωποι που τοποθετούν το σκυρόδεμα πρέπει να περιμένουν την επόμενη παρτίδα ενώ το πλοίο κινείται ή γεμίζεται στο κάτω μέρος.Οι άνθρωποι στο κάτω μέρος απλά περιμένουν για το σκάφος να έρθει πίσω κάτω ενώ είναι σε κίνηση ή εκφόρτωση στην κορυφήΗ συνεχής ροή από μια αντλία σκυροδέματος σημαίνει λιγότερη αναμονή.
  • Ο γερανό μπορεί να εκτελέσει και άλλα καθήκοντα. Αντί να σηκώνει κουβάδες σκυροδέματος πάνω και κάτω, ο γερανό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει χάλυβα, σκαλωσιές, φόρμα και όλα τα άλλα απαραίτητα οικοδομικά υλικά εκεί που χρειάζεται να είναι.
  • Σιδερένιο τοποθετημένο ακριβώς εκεί που το θέλεις. Το σωλήνα τοποθέτησης μπορεί να μετακινηθεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί τσιμέντο όπου χρειάζεται.Διαχωρισμένη βουλή τοποθέτησηςμπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση του σωλήνα στο τέλος ακριβώς εκεί που είναι απαραίτητο σε μια μεγάλη περιοχή.Κινητές αντλίες σκυροδέματοςΈρχονται με τη δική τους αφιερωμένη τοποθέτηση βουμ.
  • Χαμηλότερα κόστη εργασίας. Επειδή το σκυρόδεμα μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς εκεί που χρειάζεται,Μόνο ένας ελάχιστος αριθμός ανθρώπων απαιτείται για τη διανομή του σκυροδέματος - σε αντίθεση με όταν ένα πλοίο πετάει ένα φορτίο και χρειάζονται άνθρωποι για να μετακινήσουν το σκυρόδεμα εκεί που χρειάζεται.
  • Ταχύτεροι χρόνοι εγκατάστασης. Ακινητή αντλίαΗ ατμόσφαιρα μπορεί να φθάσει στην περιοχή, να επεκτείνει τα άκρα της και να αντλήσει τσιμέντο σε πολλούς ορόφους μέσα σε μια ώρα.
 
Η βαλβίδα του βράχου

 

Με την αύξηση της ζήτησης για την περαιτέρω άντληση σκυροδέματος, η πλατιά βαλβίδα πύλης που χρησιμοποιούνταν τότε δεν μπορούσε πλέον να ανταποκριθεί στις απαιτούμενες πιέσεις και το 1982,Ο Σουίνγκ κατοχύρωσε την επαναστατική "Βαλβίδα Βράχου"Αυτό επέτρεψε να λειτουργήσει με πολύ υψηλότερες πιέσεις, επιτρέποντας να αυξηθούν σημαντικά τα ύψη και οι αποστάσεις για την άντληση σκυροδέματος.Η υψηλή πίεση στο σύστημα Rock Valve βοηθά σφραγίζει την βαλβίδα αντί να εργάζονται εναντίον του.

Το ευρύ στόμα της βαλβίδας Rock βοηθά επίσης να διατηρηθεί σταθερό το σύστημα και είναι εξαιρετικά χαμηλή φθορά λόγω του σχεδιασμού χαμηλής τριβής.Το ακαθαρτικό σκυρόδεμα είναι μόνο ξύσιμο εναντίον μιας πλευράς της βαλβίδας σε οποιαδήποτε στιγμή, μειώνοντας σχεδόν κατά το ήμισυ την ποσότητα φθοράς σε σύγκριση με άλλα σχέδια.

 
Τοποθέτηση του σκυροδέματος

Η αντλία του σκυροδέματος είναι μια πτυχή της συνολικής εργασίας.με κινητήρα κινητήρα,τοποθέτηση μπουμΤο ρομποτικό χέρι έχει σχεδιαστεί για να ξεδιπλώνει μια μικρή περιοχή και να είναι σε θέση να φτάσει σε κάθε σημείο εντός του μήκους του ρυμουλκού.Ακόμη και αν υπάρχουν δύσκολα εμπόδια και περιορισμοί στην περιοχήΟ σωλήνας διανύει το μήκος της βουλής και ένα σωλήνα τοποθέτησης στο τέλος μπορεί να τοποθετηθεί για να τοποθετήσει το σκυρόδεμα ακριβώς εκεί που είναι απαραίτητο, γρήγορα και εύκολα.

 

Τύποι αντλιών σκυροδέματος

 

Εκτός από την χωρητικότητα, η κύρια διαφορά μεταξύ των διαφόρων τύπων αντλιών σκυροδέματος καθορίζεται από τον πρόσθετο εξοπλισμό που αποτελεί μέρος της αντλίας.Μια αντλία σκυροδέματος στην απλούστερη μορφή της αντιπροσωπεύεται καλύτερα από μιαΣταθερή αντλία σκυροδέματοςΕπιπρόσθετα σε αυτό, που οδηγεί σε άλλους τύπους αντλίας σκυροδέματος είναι:

  • Μεταφορές- ειδικό όχημα για τη μεταφορά και τοποθέτηση της αντλίας,
  • Μια Εξάπλωση- ειδικό άξονα τοποθέτησης που συνδέεται με την αντλία,
  • και μάλιστα έναΜεταλλουργός φορτηγών- για την αποθήκευση και την προμήθεια του σκυροδέματος.

 

 
Κινητή αντλία
 

ΑΚινητή αντλία σκυροδέματος, γνωστή και ωςΤροχαίο κινητόΗ συσκευή αυτή περιλαμβάνει τόσο μια αντλία σκυροδέματος όσο και ένα άξονα τοποθέτησης τοποθετημένο σε ένα σασί φορτηγού.διαφοράαπό λιγότερο από 20 μέτρα σε εκείνα που μπορούν να φθάσουν σε ύψος άνω των 60 μέτρων.Το πλεονέκτημα μιας κινητής αντλίας είναι ότι μπορεί να εμφανιστεί σε μια εργασία και να αντλεί το σκυρόδεμα πολύ γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο εντός της εμβέλειας της αντλίαςΑυτό καθιστά τις κινητές αντλίες πολύ δημοφιλείς στο ευρύτερο φάσμα των κατασκευαστικών έργων.να είναι σε θέση να αντλεί με πολύ μεγάλους όγκους γρήγορα όπου χρειάζεται σκυρόδεμα με ελάχιστες ανάγκες εργασίας.

 
Σταθερή αντλία
 

ΑΣτατική αντλία σκυροδέματος, επίσης γνωστό ως "Επίσημο",Η αντλία σκυροδέματος είναι τοποθετημένη σε ένα ρυμουλκούμενο και απαιτεί τη σύνδεση ενός ξεχωριστού αγωγού που φτάνει εκεί που πρέπει να τοποθετηθεί το σκυρόδεμα.Ο αγωγός είναι μια σειρά από σωλήνες από χάλυβα ή καουτσούκ, γνωστοί επίσης ως σωλήνες τοποθέτησης σκυροδέματος, που συνδέονται μεταξύ τους και συνδέονται με το χέρι στην έξοδο της αντλίας.Το άλλο άκρο του σωλήνα θα μπορούσε είτε να είναι συνδεδεμένο με έναΔιαχωρισμένη βουλή τοποθέτησης, επιτρέποντας στο σκυρόδεμα να τοποθετηθεί με ακρίβεια και γρήγορα σε μια ευρεία περιοχή ή μπορεί απλά να τελειώσει με ένα ελαστικό σωλήνα τοποθέτησης για χειροκίνητη τοποθέτηση.Μια στατική αντλία πρέπει να ρυμουλκείται ή να μεταφέρεται ξεχωριστά στις θέσεις εργασίας.

Το πλεονέκτημα μιας στατικής αντλίας είναι ότι ο αγωγός μπορεί να είναι μακρύς, έτσι ώστε η πραγματική αντλία να μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά από το σημείο όπου τοποθετείται το σκυρόδεμα.Ίσως εκατοντάδες μέτρα κάτω ή ακόμα και χιλιόμετρα μακριά.Οι στατικές αντλίες σκυροδέματος είναι πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας από εκείνες που χρησιμοποιούνται στις κινητές αντλίες.Από τις μικρότερες αντλίες ιδανικές για κατοικίες και χαμηλές εργασίες μέχρι την SP8800 που μπορεί να φθάσει τις πιέσεις έως 243 bar και να αντλήσει πάνω από 100m3 την ώραΕίναι ένα μέσο της σειράς SP4000 το οποίοΠαγκόσμιο ρεκόρΓια την αντλία σκυροδέματος στην υψηλότερη κατακόρυφη απόσταση (η εργασία περιλάμβανε επίσης ένα οριζόντιο στοιχείο άνω του 1 χλμ.)

 
Στατική αντλία που τοποθετείται σε φορτηγό
 

Μια στατική αντλία μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε ένα σασί φορτηγού, αλλά χωρίς εκτοξευτήρα, με αποτέλεσμα μιαΣτάτική αντλία σκυροδέματος που τοποθετείται σε φορτηγό με κούρσαΑυτά είναι τέλεια για τις πολλές γρήγορες δουλειές όπου μια έκρηξη μπορεί να μην φτάσει.Μπορεί να είναι μια πλάκα για μια επέκταση στο πίσω μέρος ενός σπιτιού ή κήπου όπου τρέχοντας έναν αγωγό μέσα ή γύρω από το κτίριο είναι η μόνη επιλογήΜια κανονική στατική αντλία θα πρέπει να ρυμουλκείται ή να παραδίδεται σε φορτηγό Hiab, αλλά με τη στατική αντλία που τοποθετείται σε φορτηγό, ο χειριστής μπορεί να την οδηγήσει απευθείας στο χώρο.Στατικές αντλίες που τοποθετούνται σε φορτηγά στροφώνalso come with storage for up to 100 meters of pipeline and other accessories so everything needed is in one place allowing the operator to pack up and head straight to the next job as soon as a work is completed.

 
Αντλία σκυροδέματος για φορτηγό
 

Μια άλλη πτυχή της τοποθέτησης σκυροδέματος είναι η παροχή σκυροδέματος.Ωστόσο, η Schwing Stetter προσφέρει ένα κινητό προϊόν το οποίο μεταφέρει επίσης μια προμήθεια σκυροδέματος. τοΦαρμίσερ Βέτον Πυμπάν(πυροσβεστική αντλία με φορτηγό-μεσαχυτή) συνδυάζει όχι μόνο αντλία και ράβδο, αλλά και αποθήκευση και μεταφορά σκυροδέματος με τη μορφή φορτηγού-μεσαχυτή, όλα σε ένα πακέτο.

Επισκεφτείτε τοYouTubeΣύνδεσμος για το βίντεο:☞☞☞Επιτύχουμε καινοτομίες

 

 

Η Achieve Innovations (Changsha) Co., Ltd., ειδικεύεται σε ανακαινισμένες αντλίες σκυροδέματος και εξαρτήματα, παρέχει μόνο στους πελάτες αντλίες σκυροδέματος υψηλού επιπέδου, εν τω μεταξύ, η ACHIEVE παρέχει στους πελάτες και τους συνεργάτες:
1) Ανακαινισμένοι γερανοί
2) Όλο καινούριες αντλίες σκυροδέματος
3) Εγκαταστάσεις συσσωρεύσεως σκυροδέματος
4) Κράνα Πύργου & Ανυψωτικά Κατασκευών
5) Εναλλακτικά μέρη για αντλίες σκυροδέματος και εργοστάσια συσσωρεύσεως σκυροδέματος

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα ACHIEVE μέσω WhatsApp:
+86 189 7589 9860 ((Κίγουεϊ)
+86 135 0746 4139 ((Joanna)
+86 180 7516 1689 ((Βιγός)
+86 135 0849 0450 ((Liu)

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μέρη συγκεκριμένων αντλιών Putzmeister Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 concretepump-parts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.