Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοτικές απαιτήσεις του αντλημένου σκυροδέματος
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με

Ποιοτικές απαιτήσεις του αντλημένου σκυροδέματος

2021-09-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοτικές απαιτήσεις του αντλημένου σκυροδέματος

Επισκεφτείτε τη σύνδεση YouTube μας για να δείτε το βίντεο: οι καινοτομίες

Ποιοτικές απαιτήσεις του αντλημένου σκυροδέματος

Πολλοί παράγοντες όπως το μήκος, τον αριθμό κάμψεων στη γραμμή, τον τύπο σωλήνα, το μέγεθος μιας γραμμής, το ύψος στους οποίους το σκυρόδεμα αντλείται, και το συγκεκριμένο μίγμα επηρεάζουν την ικανότητα εργασίας μιας συγκεκριμένης αντλίας.

1) Γραμμές αντλιών

Οι σωληνώσεις που χρησιμοποιούνται στις συγκεκριμένες αντλίες είναι γενικά ένας συνδυασμός άκαμπτου σωλήνα και βαρέων καθηκόντων εύκαμπτου σωλήνα. Ο αποδεκτός άκαμπτος σωλήνας μπορεί να αποτελεσθεί από το χάλυβα ή το πλαστικό και είναι διαθέσιμος στα μεγέθη από 3 έως 8 ίντσες στη διάμετρο.

Ο σωλήνας κραμάτων αργιλίου δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως γραμμή αντλιών. Η εύκαμπτη μάνικα αποτελείται από το λαστιχένιο, σπειροειδές εύκαμπτο μέταλλο πληγών, και τα πλαστικά. Εάν είναι δυνατόν, η σωλήνωση πρέπει να είναι ενός μεγέθους και σχεδιασμένος για να περιέχει έναν ελάχιστο αριθμό κάμψεων.

2) Αναλογίες μιγμάτων

Τα ποσοστά των συγκεκριμένων συστατικών των pumpable μιγμάτων είναι ουσιαστικά τα ίδια με εκείνους που τοποθετούνται με άλλες μεθόδους. Τα συγκεκριμέοί που αντλούνται πρέπει να είναι συνεκτικά.

Τα σκληρά μίγματα δεν αντλούν καλά. Η πίεση που ασκείται από την αντλία μπορεί να αναγκάσει το κονίαμα μακρυά από το χονδροειδές σύνολο προκαλώντας μια παρεμπόδιση στη γραμμή εάν το μίγμα δεν είναι καθορισμένο κατάλληλα.

Το περιεχόμενο του τσιμέντου θα είναι γενικά ελαφρώς υψηλότερο για τα αντλημένα μίγματα από εκείνοι των μιγμάτων που τοποθετούνται με τις συμβατικές μεθόδους.

3) Χονδροειδές σύνολο

Το ονομαστικό μέγιστο μέγεθος του χονδροειδούς συνόλου είναι περιορισμένο στο ένα τρίτο εσωτερικής διαμέτρου της αντλίας για τα συντριμμένα σύνολα ή 40 τοις εκατό της μικρότερης εσωτερικής διαμέτρου της αντλίας για τα καλά-στρογγυλευμένα σύνολα.

Τα υπεργέθη μόρια πρέπει να αποβληθούν. Η υπερβολική περιεκτικότητα σε κονίαμα θα είναι απαραίτητη για να αντλήσει αποτελεσματικά ένα σκυρόδεμα που περιέχει τα συντριμμένα σύνολα από για το σκυρόδεμα που περιέχει τα στρογγυλευμένα σύνολα.

4) Λεπτό σύνολο

Οι ιδιότητες των λεπτών συνόλων ως συστατικό στο σκυρόδεμα είναι κρισιμότερες στην αναλογία των pumpable μιγμάτων από είναι οι ιδιότητες των χονδροειδών συνόλων.

Συνδυασμένα με το τσιμέντο και το νερό, τα λεπτά σύνολα συνθέτουν το κονίαμα που μεταφέρει τα χονδροειδή σύνολα σε εκκρεμότητα μέσω της γραμμής αντλιών.

Και οι δύο τύποι συνόλων κατασκεύασαν τα λεπτά σύνολα και οι φυσικές άμμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα αντλημένα μίγματα.

5) Κατρακύλισμα

Η ανάγκη του νερού για το βέλτιστο κατρακύλισμα και για να διατηρήσει τον έλεγχο εκείνου του κατρακυλίσματος σε όλη μια τοποθέτηση άντλησης είναι και οι δύο εξαιρετικά σοβαροί παράγοντες.

Τα συγκεκριμέοί που έχουν τα κατρακυλίσματα λιγότερο από 2 ίντσες όταν παραδίδονται στην αντλία είναι δύσκολα στην αντλία. Τα συγκεκριμέοί που έχουν τα κατρακυλίσματα πάνω από 6 ίντσες μπορούν να διαχωρίσουν την πρόκληση μιας παρεμπόδισης στη γραμμή αντλιών και μπορούν να απαιτήσουν μια ενίσχυση άντλησης για να αυξήσουν τη συνεκτικότητα του συγκεκριμένου μίγματος.

6) Μίξεις

Τα υλικά που ενισχύουν το workability, όπως η νερό-μείωση του πράκτορα, νερό-μειωτής υψηλός-σειράς, και οι παρασυρόμενες με τον αέρα μίξεις, καθώς επίσης και τα pozzolanas, βελτιώνουν συνήθως pumpability.

Είναι συνηθισμένο να βιωθεί μια μείωση στην περιεκτικότητα σε αέρα κατά τη διάρκεια της άντλησης. Το διευκρινισμένο περιεχόμενο αέρα ουσιαστικό για τη διάρκεια του σκυροδέματος πρέπει να ληφθεί στό σημείο της τοποθέτησης στην περιοχή.

Επομένως, μπορεί να είναι απαραίτητο να παρασυρθεί μια υψηλότερη περιεκτικότητα σε αέρα στο συγκεκριμένο μίγμα πρίν αντλεί.

7) Προγραμματισμός

Η κατάλληλη ρύθμιση ολόκληρης της λειτουργίας άντλησης συμπεριλαμβανομένης της θέσης αντλιών, σχεδιάγραμμα γραμμών, που τοποθετεί την ακολουθία, και το συγκεκριμένο ανεφοδιασμό θα οδηγήσει στην αποταμίευση του χρόνου και της δαπάνης.

Η αντλία πρέπει να είναι εφικτή όπως κοντά στην περιοχή τοποθέτησης όπως πιθανή. Το σκυρόδεμα που μεταβιβάζει τα συστήματα πρέπει να έχει τις εύκολες προσεγγίσεις στην αντλία.

Οι σωληνώσεις από την αντλία στην περιοχή τοποθέτησης πρέπει να αποτελούνται από τον άκαμπτο σωλήνα και να περιέχουν έναν ελάχιστο αριθμό κάμψεων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μέρη συγκεκριμένων αντλιών Putzmeister Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2023 concretepump-parts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.