Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοτικές απαιτήσεις του αντλημένου σκυροδέματος
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με

Ποιοτικές απαιτήσεις του αντλημένου σκυροδέματος

2021-09-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοτικές απαιτήσεις του αντλημένου σκυροδέματος

ΠοιότηταΑπαιτήσεις για το άντλημα σκυροδέματος

Πολλοί παράγοντες όπως το μήκος, ο αριθμός των στροφών στη γραμμή, ο τύπος του σωλήνα, το μέγεθος της γραμμής, το ύψος στο οποίο το σκυρόδεμα αντλείται,και το μείγμα σκυροδέματος επηρεάζουν την ικανότητα λειτουργίας μιας αντλίας σκυροδέματος.

1) Αγωγές αντλίας

Οι αγωγοί που χρησιμοποιούνται στις αντλίες σκυροδέματος είναι γενικά ένας συνδυασμός άκαμπτου σωλήνα και βαρέος ευέλικτου σωλήνα.Ο αποδεκτός άκαμπτος σωλήνας μπορεί να είναι κατασκευασμένος από χάλυβα ή πλαστικό και είναι διαθέσιμο σε μεγέθη από 3 έως 8 ίντσες σε διάμετρο.

Ο ελαστικός σωλήνας είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ, σπειροειδές έλξη εύκαμπτο μέταλλο και πλαστικά.ο αγωγός πρέπει να είναι ενός μεγέθους και να είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να περιέχει ελάχιστο αριθμό στροφών.

2) Αναλογίες μείγματος

Οι αναλογίες των συστατικών του σκυροδέματος των μειγμάτων άντλησης είναι ουσιαστικά οι ίδιες με εκείνες που πρέπει να τοποθετηθούν με άλλες μεθόδους.

Η πίεση που ασκείται από την αντλία μπορεί να αναγκάσει το κονίαμα να απομακρυνθεί από το χοντρό συσσωρευτικό προκαλώντας μπλοκάρισμα στη γραμμή εάν το μείγμα δεν είναι κατάλληλα αναλογικό.

Η περιεκτικότητα σε τσιμέντο θα είναι γενικά ελαφρώς υψηλότερη για τα μείγματα που αντλούνται από τα μείγματα που τοποθετούνται με συμβατικές μεθόδους.

3) Γεραστό συσσωρευτικό

The nominal maximum size of the coarse aggregate is restricted to one-third of the inside diameter of the pump for crushed aggregates or 40 percent of the smallest inside diameter of the pump for well-rounded aggregates.

Για την αποτελεσματική αντλία ενός σκυροδέματος που περιέχει θρυμματισμένα αγγεία, θα πρέπει να υπάρχει υπερβολική περιεκτικότητα σε κονίαμα, σε σύγκριση με το σκυροδέμα που περιέχει στρογγυλεμένα αγγεία.

4) Λεπτός ακατέργαστος

Οι ιδιότητες των λεπτών ακατέργαστων ως συστατικών στο σκυρόδεμα είναι πιο κρίσιμες στην αναλογία των αναρριχητικών μείγματων από ό,τι οι ιδιότητες των χονδρών ακατέργαστων.

Το ακατέργαστο ακατέργαστο ακατέργαστο ακατέργαστο ακατέργαστο ακατέργαστο ακατέργαστο ακατέργαστο

Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι η παραγωγή ακατέργαστων ακατέργαστων aggregates δεν αποτελεί αντικείμενο ντάμπινγκ.

5) Η ύφεση

Η ανάγκη ύδατος για τη βέλτιστη πτώση και για τη διατήρηση του ελέγχου αυτής της πτώσης καθ 'όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης αντλίας είναι και οι δύο εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες.

Τα τσιμέντα που έχουν πτώσεις μικρότερες από 2 ίντσες όταν παραδίδονται στην αντλία είναι δύσκολο να αντλήσουν.Το σκυρόδεμα που έχει πτώσεις άνω των 6 ιντσών μπορεί να διαχωριστεί προκαλώντας μπλοκάρισμα στη γραμμή αντλίας και μπορεί να απαιτήσει βοήθεια αντλίας για να αυξηθεί η συνοχή του μείγματος σκυροδέματος.

6) Συσκευές

Τα υλικά που βελτιώνουν την επεξεργασιμότητα, όπως ο παράγοντας μείωσης του νερού, ο μειωτής νερού υψηλής εμβέλειας και τα πρόσθετα που φέρουν αέρα, καθώς και οι ποζολάνες, συνήθως βελτιώνουν την αντλησιμότητα.

Κατά τη διάρκεια της άντλησης, συνήθως παρατηρείται μείωση της περιεκτικότητας του αέρα.

Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι αναγκαίο να εισάγεται υψηλότερη περιεκτικότητα σε αέρα στο μείγμα σκυροδέματος πριν από την άντληση.

7) Σχεδιασμός

Η κατάλληλη οργάνωση ολόκληρης της λειτουργίας άντλησης, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας της αντλίας, της διάταξης της γραμμής, της ακολουθίας τοποθέτησης και της προμήθειας σκυροδέματος, θα έχει ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση χρόνου και δαπανών.

Η αντλία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή τοποθέτησης.

Οι αγωγοί από την αντλία προς την περιοχή τοποθέτησης πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από άκαμπτο σωλήνα και να περιέχουν ελάχιστο αριθμό στροφών.

Επισκεφτείτε τοYouTubeΣύνδεσμος για το βίντεο:☞☞☞Επιτύχουμε καινοτομίες

Η Achieve Innovations (Changsha) Co., Ltd., ειδικεύεται σε ανακαινισμένες αντλίες σκυροδέματος και εξαρτήματα, παρέχει μόνο στους πελάτες αντλίες σκυροδέματος υψηλού επιπέδου, εν τω μεταξύ, η ACHIEVE παρέχει στους πελάτες και τους συνεργάτες:
1) Ανακαινισμένοι γερανοί
2) Όλο καινούριες αντλίες σκυροδέματος
3) Εγκαταστάσεις συσσωρεύσεως σκυροδέματος
4) Κράνα Πύργου & Ανυψωτικά Κατασκευών
5) Εναλλακτικά μέρη για αντλίες σκυροδέματος και εργοστάσια συσσωρεύσεως σκυροδέματος

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα ACHIEVE μέσω WhatsApp:
+86 189 7589 9860 ((Κίγουεϊ)
+86 135 0746 4139 ((Joanna)
+86 180 7516 1689 ((Βιγός)
+86 135 0849 0450 ((Liu)

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μέρη συγκεκριμένων αντλιών Putzmeister Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 concretepump-parts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.