Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οφέλη τη συγκεκριμένη άντληση στην κατασκευή Comapare στη συνηθισμένη συγκεκριμένη τοποθέτηση
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με

Οφέλη τη συγκεκριμένη άντληση στην κατασκευή Comapare στη συνηθισμένη συγκεκριμένη τοποθέτηση

2021-09-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οφέλη τη συγκεκριμένη άντληση στην κατασκευή Comapare στη συνηθισμένη συγκεκριμένη τοποθέτηση

Τα οφέλη της χρήσης άντλησης σκυροδέματος στην κατασκευή σε σύγκριση με την κανονική τοποθέτηση σκυροδέματος

Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη Αντλία σκυροδέματος Συνηθισμένη τοποθέτηση σκυροδέματος
Ταχύτερη τοποθέτηση σκυροδέματος Η ταχύτητα της τοποθέτησης είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας όταν πρόκειται για ένα μεγάλο οικοδομικό έργο.Τα κύρια πλεονεκτήματα της άντλησης σκυροδέματος είναι ότι είναι ένας ταχύτερος τρόπος να χύνονται σκυροδέματα στο χώρο από άλλες παραδοσιακές μεθόδους. Στην κανονική τοποθέτηση σκυροδέματος απαιτείται περισσότερος χρόνος τοποθέτησης σκυροδέματος.Όταν μια αντλία σκυροδέματος δεν χρησιμοποιείται επί τόπου, ο μικρότερος εξοπλισμός μπορεί να πρέπει να μετακινηθεί σε διαφορετικές τοποθεσίες για να ολοκληρωθεί μια χύση.
Λιγότερη εργασία Η άντληση σκυροδέματος απαιτεί γενικά λιγότερη εργασία από άλλες μεθόδους τοποθέτησης σκυροδέματος.Το εργοτάξιο θα φαίνεται λιγότερο γεμάτο και θα χρησιμοποιεί εργάτες για άλλες σημαντικές εργασίες όταν το σκυρόδεμα τοποθετείται απευθείας. Όταν απαιτείται να τοποθετηθεί το σκυρόδεμα χειροκίνητα, απαιτείται περισσότερη εργασία και επίσης η ποιότητα της χύτευσης σκυροδέματος εξαρτάται από την εργασία των εργαζομένων.
Ποιότητα του σκυροδέματος Με την άντληση σκυροδέματος, απαιτείται λιγότερο νερό από ό,τι με άλλες μεθόδους.Η άντληση του σκυροδέματος εξασφαλίζει την αντοχή του σε όλη τη διάρκεια ζωής του. Η ποιότητα της τοποθέτησης του σκυροδέματος δεν μπορεί να διατηρηθεί με τοποθέτηση σκυροδέματος με το χέρι, επειδή εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.προκαλούν προβλήματα αιμορραγίας και συρρίκνωσης που επιδεινώνουν την αντοχή του σκυροδέματος.
Ακριβότητα χύτευσης σκυροδέματος Για περίπλοκες τοποθεσίες όπως πολυώροφα κτίρια και μονωμένα τσιμεντένια τείχη, η ακρίβεια είναι πολύ σημαντική, η οποία μπορεί να διατηρηθεί με αντλία τσιμεντένιο. Σε περίπλοκη ή πολυσύχναστη τοποθεσία η κανονική τοποθέτηση σκυροδέματος δεν μπορεί να είναι εφικτή, καθώς η τοποθέτηση γίνεται δύσκολη και προκαλεί επίσης διαχωρισμό των συστατικών του σκυροδέματος.
Εύκολη τοποθέτηση σκυροδέματος Το σύστημα άντλησης σκυροδέματος είναι απλά πιο βολικό από τις παλιές μεθόδους ανάμειξης και χύσης.Τα όπλα μπορούν να φτάνουν πάνω από την κορυφή του σπιτιού ή άλλων δομών για να τοποθετήσουν το σκυρόδεμα σε σημεία όπου δεν μπορούν να φθάσουν άλλα είδη μηχανημάτων.. It becomes more difficult to pour the concrete if it is required to place the concrete on high-rise buildings which cause more labor force and more wastage of material in conveying from a place of mixing to placing.
Ταχύτερη πρόοδος των εργασιών Στην άντληση σκυροδέματος, η χύτευση σκυροδέματος γίνεται χρησιμοποιώντας μια αντλία, έτσι ώστε η εκφόρτωση ή η ποσότητα του σκυροδέματος που παράγεται να είναι μεγαλύτερη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερη πρόοδο στα εργασίες κατασκευής. Στην συνήθη μέθοδο τοποθέτησης, το σκυρόδεμα μεταφέρεται με εργασίες με τη χρήση κατσαρόλας ή κουβάδων που προκαλούν καθυστερήσεις ή καταναλώνουν περισσότερο χρόνο στο σκυρόδεμα.
Οι καιρικές συνθήκες Το σκυρόδεμα που τοποθετείται με αντλία δεν επηρεάζεται από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, καθώς μεταφέρεται με Οι απώλειες νερού που μπορεί να έχουν συμβεί στο μείγμα σκυροδέματος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του σε θερμές καιρικές συνθήκες μπορεί να οδηγήσουν σε συρρίκνωση του σκυροδέματος.

 

Επισκεφτείτε τοYouTubeΣύνδεσμος για το βίντεο:☞☞☞Επιτύχουμε καινοτομίες

 

 

Η Achieve Innovations (Changsha) Co., Ltd., ειδικεύεται σε ανακαινισμένες αντλίες σκυροδέματος και εξαρτήματα, παρέχει μόνο στους πελάτες αντλίες σκυροδέματος υψηλού επιπέδου, εν τω μεταξύ, η ACHIEVE παρέχει στους πελάτες και τους συνεργάτες:
1) Ανακαινισμένοι γερανοί
2) Όλο καινούριες αντλίες σκυροδέματος
3) Εγκαταστάσεις συσσωρεύσεως σκυροδέματος
4) Κράνα Πύργου & Ανυψωτικά Κατασκευών
5) Εναλλακτικά μέρη για αντλίες σκυροδέματος και εργοστάσια συσσωρεύσεως σκυροδέματος

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα ACHIEVE μέσω WhatsApp:
+86 189 7589 9860 ((Κίγουεϊ)
+86 135 0746 4139 ((Joanna)
+86 180 7516 1689 ((Βιγός)
+86 135 0849 0450 ((Liu)

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μέρη συγκεκριμένων αντλιών Putzmeister Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 concretepump-parts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.